خريد بک لينک
لوازم یدکی ال ۹۰
Hookah Shisha Tobacco
ماسک سه لایه
فلنج
Barabas Ropa de hombre

مشخصات آشپزخانه های صنعتی
<-BloTitle->
<-BloText->

تاريخ : 21 آذر 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مهدوی | بازدید : <-PostHit->
مشخصات آشپزخانه های صنعتی

انبارداری یک خدمت اقتصادی است و عبارت از تهیه و نگهداری کالا به منظور عرضه به موقع آن یا گسترش دادن مدت عرضه آن است به نحوی که کالا برای مدت بیشتری قابل دسترس و مصرف باشد در اقتصاد هر کشوری انبارداری ها حلقه هایی از زنجیره تولید ، انتقال ، توزیع و مصرف به شمار رفته و نقش اتصال و واسطه را درانتقال کالا از مناطق تولید به بازارهای مصرف وسپس توزیع محل

دانلود مشخصات آشپزخانه های صنعتی

مشخصات آشپزخانه های صنعتی،روشهای انبار داری، بهداشت مواد غذایی در هتل
دسته بندی هتل داری
فرمت فایل pdf
حجم فایل 1198 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 96

مشخصات آشپزخانه های صنعتی ،آیتم های لازم جهت طراحی آشپزخانه صنعتی ،بخش بندی تجهیزات ، برآورد تجهیزات ،بهداشت محیط  در آشپزخانه های صنعتی ،انبارهای مواد غذایی و مشخصات کامل آن ، اهداف انبار داری ، راهنمای بهداشت انبار مواد غذایی 

دانلود مشخصات آشپزخانه های صنعتی







ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مشخصات آشپزخانه های صنعتی ,

ارسال نظر برای این مطلب
نام شما:
ايميل :
سايت :
متن نظر :
وضعیت نظر:
کد امنیتی : *


<-BloTitle->
<-BloText->